Twitter response:

ZOMERKAMP

 

zomerkampen jpeg

Tijdens de eerste week van de zomervakantie maakten we al heel veel plezier. We zagen veel lachende gezichten, spelende kinderen, uitbundige monitoren, enthousiaste kampverantwoordelijken, gelukkige ouders…
Kriebelt het bij jullie om jullie kinderen ook in te schrijven voor een leuke en leerrijke kampweek eind augustus? Schrijf jouw kid(s) dan als de bliksem via de inschrijvingsformulier hieronder. Wij kijken er naar uit hen te ontvangen!

Nieuw bij Kids Moments !

Kids Moments te Schepdaal organiseert dit jaar 2 unieke zomerkampen.

Het eerste zomerkamp gaat door van maandag 3 juli tot en met vrijdag 7 juli 2017.

Op vrijdagavond 7 juli sluiten we af met een groot feest waar de mama’s en papa’s, broers, zussen, oma’s, opa’s, vrienden en andere familieleden ook van harte welkom zijn. De kids zullen alvast schitteren op de ‘rode loper’.

Het tweede zomerkamp gaat door van maandag 28 augustus tot en met donderdag 31 augustus 2017 en staat in het thema ‘Sprookjes’. Iedereen kent wel één of ander sprookje… kan zich inleven in een bepaald sprookjesfiguur. We gaan knutselen, spelen én misschien maken we wel ons eigen sprookje.

Bij mooi weer organiseren wij ook buitenactiviteiten op een veilig afgesloten parking. Zowel binnen als buiten zal er steeds begeleiding aanwezig zijn.

Voor het zomerkamp in juli vragen wij 100 euro en voor het kamp in augustus 85 euro. In de prijs zijn verzekering, warm middagmaal, drank en versnaperingen én uiteraard de leuke activiteiten inbegrepen.

Tijdens de kampen ligt de nadruk op plezier, spel en creativiteit. We geven de kinderen dan ook een waaier mee aan leuke en sensationele activiteiten.

Inschrijven kan via e-mail én dit voor 27 augustus 2017. Opgelet, onze plaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij.

De inschrijving is definitief wanneer het inschrijvingsgeld betaald is.

De kinderen hoeven geen drank mee te brengen; dit wordt voorzien. Gelieve wel mee te geven of uw kind al dan niet allergisch is voor bepaalde stoffen.

Hebben we jou en je kind kunnen overtuigen? Nog meer informatie nodig?…

Mail of bel ons gerust via info.kidsmoments@gmail.com / 0478/57.02.18.

Alvast bedankt voor jouw tijd én hopelijk tot binnenkort.

(DOWNLOAD HIERONDER JE INSCHRIJVINGSFORMULIER)

 OVEREENKOMST FORMULIER ZOMERKAMP