Twitter response:

ZOMERKAMP

zomerkamp compres

 

Tijdens de eerste week van de zomervakantie maakten we al heel veel plezier. We zagen veel lachende gezichten, spelende kinderen, uitbundige monitoren, enthousiaste kampverantwoordelijken, gelukkige ouders…
Kriebelt het bij jullie om jullie kinderen ook in te schrijven voor een leuke en leerrijke kampweek? Schrijf jouw kid(s) dan als de bliksem via de inschrijvingsformulier hieronder. Wij kijken er naar uit hen te ontvangen!

Nieuw bij Kids Moments !

Beste ouder,

 

Na het succes van vorig jaar organiseert Kids Moments terug 2 unieke zomerkampen.

Het eerste zomerkamp gaat door van maandag 2 juli tot en met vrijdag 6 juli 2018.

Het tweede zomerkamp gaat door van maandag 27 augustus tot en met vrijdag 31 augustus 2018.

Bij mooi weer organiseren wij ook buitenactiviteiten op een veilig afgesloten parking. Sinds verleden jaar hebben we een jungleparcours en springkasteel ter beschikking met inclusief terras. Zowel binnen als buiten zal er steeds begeleiding aanwezig zijn.

Voor 1 zomerkamp (1 week = 5 dagen) vragen we 125 euro. In de prijs zijn verzekering, warm middagmaal, drank, versnaperingen én uiteraard de leuke activiteiten inbegrepen. Tijdens de kampen ligt de nadruk op plezier, spel en creativiteit. We geven de kinderen dan ook een waaier mee aan leuke en sensationele activiteiten.

Inschrijven kan via e-mail én dit voor 1 juni 2018. Opgelet, onze plaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij. De inschrijving is definitief wanneer het inschrijvingsgeld betaald is.

De kinderen hoeven geen drank mee te brengen; dit wordt voorzien. Gelieve wel mee te geven of uw kind al dan niet allergisch is voor bepaalde stoffen.

Schrijf je in na 1 juni dan betaal je per zomerkamp 10 euro extra en dus 135 euro per week.

Hebben we jou en je kind kunnen overtuigen? Nog meer informatie nodig?… Mail of bel ons gerust via info.kidsmoments@gmail.com / 0478/57.02.18.

 

Alvast bedankt voor jouw tijd én hopelijk tot binnenkort.

 

(DOWNLOAD HIERONDER JE INSCHRIJVINGSFORMULIER)

 OVEREENKOMST FORMULIER ZOMERKAMPOVEREENKOMST FORMULIER ZOMERKAMP