Twitter response:

Buitenspeeltuin & terras

B I N N E N   &   B U I T E N S P E E L T U I N

 

Een toffe binnen & buitenspeeltuin met leuke animatie en lekker eten, Kids Moments in Schepdaal heeft de toverformule in handen om uw kinderen urenlang zoet te houden.

Met een grote binnenspeeltuin, opgedeeld in verschillende leeftijdszones, is dit de ideale plek voor een familie-, communie- bedrijfs- of verjaardagsfeestje.

De kinderen kunnen hier naar hartelust spelen en tegelijkertijd genieten van een aangepast menu. Bijhorende animatie met figuren als Spider Man en Minnie Mouse zijn een absolute voltreffer.

Terwijl de kinderen druk aan het spelen zijn, kunnen de ouders in de tussentijd hun kroost in het oog houden, vergezeld van een lekker hapje of drankje, want naast de kinderspeeltuin, is Kids Moments ook een restaurant met een uitgebreide keuken.

We ontvangen regelmatig bedrijven en andere groepen voor prima verzorgde ontbijtformules, met zowel warm als koud buffet. Quality time voor het hele gezin gegarandeerd tijdens onze schattenjachten.

Een avondfeest met aangepast menu, dj of karaoke is hier dus zeker mogelijk. Kids Moments zorgt voor een perfect georganiseerd feest, waar jij met plezier op terugkijkt.

We beschikken over een privé parking. Op zondag komen daar de parkeerplaatsen van de Kringwinkel bij.

Kids Moments in Schepdaal, lekker eten en spelplezier gegarandeerd!

 

 

 

 

 

Leave a comment